Apple laptop szerviz

Apple laptop szerviz Budapest – notebook javítás

apple laptop szerviz A magyar fővárosban a számítástechnikai szolgáltatások széles kínálatán belül számos helyen működik szakszerű ellátást biztosító Apple laptop szerviz, ez utóbbiak egy része márkafüggetlen javítóműhely, így más márkájú laptopokkal is foglalkoznak, de akadnak garanciás munkát végző márkaszervizek is, amelyekben kifejezetten garanciás Apple notebook javítás folyik a jótállási kondícióknak megfelelőe. Cikkünk alján mindkét típusból ajánlunk egyet-egyet kattintható link formájában, előtte azonban néhány gondolat a sokak által magasra értékelt brendről.

Az Apple márka presztízs vagy sznobéria?

Sokan fogadtak márkahűséget ennek a világcégnek, és esküsznek, hogy a Macintosh számítógép, az Apple laptop és az iPhone okostelefon a legjobb a világon. Mások ezt vitatják. Szerintük a márka presztízsét marketingfogásokkal emelték méltatlanul magasra. Kétségtelen – mondják -, hogy a gépeik kiváló minőségűek, de az áruk nem annyival magasabb, mint amennyivel jobbak hasonló kategóriájú más márkájú modelleknél – hanem sokkal többel. Aránytalan, ha egy erős, jó felszereltségű középkategóriájú Asus, Dell vagy Lenovo elérhető 300-400 eFt-os áron, akkor egy apple márka szervizApple laptop 800.000 legyen. Meglehet, hogy megbízhatóbb, tartósabb, de kétszer annyit mégsem ér. A többletértéket nem a gép tudása, hanem a márka presztízse adja. Azt a hiányos almát kell megfizetni ott a notebook fedelén. Ha azonban csak a brend miatt fizetünk többet, akkor sznobok vagyunk, nem pedig tudatos felhasználok.

Az érvek és ellenérvek hosszan sorolhatók, a márka elkötelezettjei állítják, hogy Apple gépen dolgozni egy más minőséget jelent, de az is lehet, hogy csak környezetük bámulatát kívánják kiváltani. Bárhogy is, a cégnek az elmúlt években több olyan nagy dobása is volt, amellyel beírták magukat a számítástechnika történetébe.

Apple MacBook Macintosh
Apple MacBook laptop – sokak szerint a legjobb

Apple Macintosh

Az Apple vállalat nagy harcot vívott az 1980-as években az akkor világelsőnek számító IBM-mel a PC-piac uralásáért. Steve Jobs cégalapító nem titkolt célja volt, hogy a Macintosh komputer mint termék valóra váltsa mindazt, amit egy felhasználó elvár a személyi számítógépétől, legyen megnyerő a grafikus felhasználói interfész, könnyű használatot biztosítson egér, halk és puha legyen a billentyűzet, tetszetős dizájn, valamint összképében is barátságos, szerethető legyen a megjelenés. Azonban sokáig hiábavaló volt minden nemes törekvés, az aránytalanul magas előállítási és belekerülési költségek miatt a Macintosh jó ideig csupán sereghajtó maradhatott az IBM mamutcég mögött. Cserébe viszont örökre lefektette az ember-gép interakció alapjait, aminek lényege a felhasználó központba állítása és igényinek kiszolgálása volt.

Apple iPod – Apple iPhone – Apple iPad

Valójában a radikális áttörést a cég nem a PC-k területén érte el. Legendássá vált MP3 lejátszója, az Apple iPod inspirálta a CD-hez oly sokáig makacsul ragaszkodó zenehallgató társadalom többségét a formátum- és  eszközváltásra. Az övtáskaként hordott CD és DVD lejátszókat múzeumba űzte az MP3 player. Szintén tény, hogy a cégnek köszönhetjük az iTunes Store megjelenését is, ami a világ egyik legnagyobb médiatartalom-terjesztővé nőtte ki magát. Az iPodok álltal lejátszott zenék mellett nőttek fel a Z generáció tagjai, akik kedvenc zenelejátszójukat használva később beszereztek egy MacBookot, iPhone-t, iPadet – így lett az Apple-t az egyik legsikeresebb hardvergyártóvá. De ne szaladjunk előre.

Emlékezzünk csak vissza: 2007-ben jártunk, amikor az Apple Inc. valami nagy bejelentésre készült. Találgathattunk. Aztán Steve Jobs teátrális mozdulattal a színpadra lépett, és lerántotta a leplet az iPhone-ról. Komplett komputer, amely elfér a zsebben! Minderre képes, amire a nyomógombos társai – de egészen más a feelingje.

Ám voltak fanyalgók. Steve Ballmer, a Microsoft akkori vezetője nyilatkozta például ezt nyilatkozta az első iPhone-ról:

500 dollárba kerül! Ez itt a legdrágább telefon a világon. Ráadásul az üzletemberek számára teljesen haszontalan, hiszen nincsen billentyűzete, ami pedig az elektronikus levelezéshez nélkülözhetetlen. Mi egymillió mobiltelefont adunk el évente, ők egyet sem. … Az Apple piacnak legfeljebb 2-3 %-át lesz képes megkaparintani.

A valóság alaposan rácáfolt a nagy konkurens jóslatára, hiszen kétségtelen: az iPhone a világcég mindmáig legsikeresebb terméke. Nemcsak úttörője lett az okostelefonok fejlődésének, hanem a tabletek és más okoseszközök előtt is megnyitotta a gyors fejlődés útját. 2010-ben aztán debütált az első Apple iPad – az eredeti koncepció szerint ez a táblagép valahol az iPhone és a MacBook között helyezkedett el és akkor valószínűnek látszott, hogy mindkettőt háttérbe szoríthatja. Nem így lett. Mára a tabletek részesedése az eladási forgalomban az utóbbi években alig nőtt, inkább stagnált, míg a laptopoké és okostelefonoké meg-megugrik. Érthető, hogy a a profitra törő vállalat figyelme is a hordozható számítógépek területén inkább a noteszgépekre tevődött át.

Afelől azonban ne legyen kétségünk, hogy az Apple még tartogat számunkra meglepetéseket.


Apple notebook javítás garanciával

apple szerviz budapest
Az Apple laptop szervíz Budapesten vállalja a  márkamodellek javítását és alkatrészeinek cseréjét

Az Apple laptop szerviz Budapest vállalja a jótállási időn túli notebook javítás minden fázisát ingyenes bevizsgálással. A világmárka termékek minden típusának és modelljének szervizi ellátása biztosított javítóműhelyeikben. A teljes körű alkatrész ellátás raktári készletből történik, a hardver eszközök árában benne foglaltatik a beszerelés munkadíja. Díjmentes tanácsadás. Laptop kijelző javítás, Apple akkumulátor csere, HDD helyére SSD tárhely beszerelése, billentyűzet tisztítás, hűtőrendszer karbantartása. Memória bővítés nagyobbra. Üzletük nem Apple márkaszerviz: a garancián túli gyors javítások terén profik.

A laptop szerviz profilja: Apple notebook javítás és karbantartás garancián túl. iPod, iPhone és iPad készülékek teljes körű szervizelése. A márka védjeggyel ellátott hardver eszközök minden típusának és modelljének szervizi ellátása biztosított Budapesten a raktári alkatrész készlet jóvoltából. Kijelző javítás, gyári és utángyártott akkumulátor csere, magyar billentyűzet tisztítás. Jótállási időn túli és garanciás Apple márkaszerviz Bp.

A szerviz honlapjának tartalmi optimalizálása

link elhelyezés - weblap optimalizálás
Első hely: weblap optimalizálás link elhelyezéssel

Cél a Google első helyezés elérése

A jelen weboldal az adott márka nevével és a főváros nevével kombinált laptop szerviz és notebook javítás kulcsszavakra nézve kiemelkedően jó helyezéseket kíván szerezni az organikus találatok között a Google keresőben. Ez annak köszönhető, hogy a honlap optimalizálás szakmai fogasaival a webhely tartalma keresőbarát formában lett kialakítva, ezen túlmenően pedig témáját és a téma fontos kulcsszavait illetően releváns tartalommal rendelkezik. Így a keresőalgoritmusok mind tartalmi, mind formai szempontból alkalmasnak ítélik arra, hogy TOP helyezéseket érjen el szarvíz long tail kulcsszavakkal.

Releváns tartalom + kulcsszavas linkelhelyezés

2018 folyamán a jelen weblap top3 helyezést szervezz az Apple laptop szerviz Budapest – és ugyancsak szerepel az első 3 találat között a városnév nélküli  kulcsszóval az organikus találatok között, hasonlóak pozíció az egybeírt írásmóddal (laptopszerviz), illetve hosszú ékezetes verziókkal (szervíz). Az adott témában mutatott relevanciája mellett a honlap külső támogatást is kap a hasonló tematikával rendelkező webhelyeken történt szöveges és kulcsszavas link elhelyezés révén.

További releváns kulcsszavak organikus Google-kereséshez:

  • apple notebook javítás
  • apple laptop szerviz budapest
  • weblap optimalizálás
  • google első hely
  • apple szervíz